trendsjournal.com

Gerald Celente is oprichter/directeur van het Trends Research Institute en uitgever van het wekelijkse tijdschrift Trends Journal. Hij is de auteur van de veelgeprezen en best verkochte boeken “Trend Tracking” en “Trends 2000” (Warner Books).

Met een track record van 40 jaar in het identificeren, volgen en voorspellen van trends, is Celente wereldberoemd als de #1 Trend Forecaster van dit moment. Celente heeft de reputatie verdiend als een vertrouwde naam in trends voor zijn vele nauwkeurige voorspellingen; onder hen de beurscrash van 1987, Dotcom buste, “Gold Bull Run”, de “Panic of ’08”, de opkomst van biologisch voedsel en de populariteit van gourmetkoffie lang voordat Starbucks een begrip was.

Celente, die de Globalnomic-methodiek ontwikkelde om trends te identificeren, volgen, voorspellen en beheren, is een politiek atheïst. Niet gehinderd door politiek dogma, rigide ideologie of conventionele wijsheid, observeert en analyseert Celente, wiens motto ‘Think for Yourself’ is, huidige gebeurtenissen die toekomstige trends vormen voor wat ze zijn – niet voor hoe hij wil dat ze zijn.

Celente, een echte Amerikaanse patriot, bezit drie prerevolutionaire stenen gebouwen op de meest historische hoek van Amerika, waar de zaden van de democratie werden gezaaid, Colonial Kingston, het eerste Capitool van New York.

Zelf beschreven als een “Krijger voor de Vredevorst”, is Gerald Celente ook de oprichter van “Occupy Peace & Freedom”, een beweging zonder winstoogmerk die de grondwet en de Bill of Rights eerbiedigt en de vrijheden herstelt.

Gerald Celente & The Trends Journal – “History Before It Happens”

Boeken:

Trends 2000

Hoe u zich kunt voorbereiden op en profiteren van de veranderingen van de 21e eeuw

Naarmate het millennium nadert, nemen ook veel nieuwe zakelijke kansen toe. Deze praktische en fascinerende overlevingsgids voor de toekomst werpt de schijnwerpers op de verborgen trends van vandaag en onthult hoe deze de gebeurtenissen van morgen zullen bepalen.

Trend Tracking

Zet de informatie-explosie van vandaag om in persoonlijke winst. De eenvoudig te volgen technieken van Gerald Celente leren u om actuele gebeurtenissen te volgen die toekomstige trends vormen, verbanden te leggen tussen ogenschijnlijk niet-gerelateerde velden en te profiteren van uw bevindingen.