theta-token
theta-token

Theta Network (THETA)

Price
1,09
theta-fuel
theta-fuel

Theta Fuel (TFUEL)

Price
0,053808

Nieuws en updates

Theta Metachain

De Theta blockchain heeft zich als doel gesteld om het volgende grote video en entertainment platform te worden. Theta is een open-source protocol waar smartcontracts op kunnen draaien. De ontwikkelaars (Theta Labs) richt zich op de implementatie van onbemand peer-to-peer video verspreiding. Gebruikers kunnen namelijk beloningen ontvangen in de vorm van tokens en geld verdienen voor het delen van video’s met andere gebruikers. Dit alles kan via een computer, mobiele telefoon of smart-tv.

Iedereen kan mee doen aan het Theta netwerk. Als eerste mogelijkheid kan er met een minimale hoeveelheid van 1000 Theta tokens een Guardian-node gedraaid worden. De Guardian node kan worden geïnstalleerd op een Windows of Linux PC. Als beloning voor het bijdragen aan het netwerk ontvangt de staker een vergoeding in TFUEL.

Naast de Guardian node kan is er ook een optie om een Edge-node te draaien. De Edge-node heeft meerdere functies. Ten eerste kan de Edge node gebruikt worden om TFUEL te staken. Met een minimale inleg van 10.000 TFUEL kan iedereen TFUEL staken. Net zoals bij de Guardian node wordt de “staker” vergoed in TFUEL. Andere opties en details over o.a. de Edge-node kunnen worden gevonden onder Edge-node