Theta Wallet

Ga naar https://wallet.thetatoken.org en login met een van de mogelijkheden. Persoonlijke gebruik ik hiervoor de mogelijkheid om met een hardware wallet in te loggen, bijvoorbeeld een Ledger.

Na het inloggen volgens instructie worden de wallet adressen op het scherm zichtbaar. Klik vervolgens op het wallet adres dat door jou gebruikt wordt. *Alle wallet adressen die te zien zijn kunnen door jou gebruikt worden.

Nadat je een van de adressen heb geselecteerd zit je in de wallet en kunnen er verschillende acties worden uitgevoerd.

 1. Wallet
  • In de wallet kunnen de huidige balance gezien worden, zowel van THETA TFUEL en TDROP. Indien men een (deel) balance gestaked heeft dan is die hoeveelheid niet zichtbaar onder deze tab
 2. Send en Receive
  • Bij de tab send kan een transactie verstuurd worden. Vul hier het wallet-adres in van de ontvanger, wat je wil sturen en hoeveel. Elke transactie op de Theta blockchain vereist een soort postzegel (transactiekosten). Dit is 0,3 TFUEL.
  • Receiven toont je wallet adres. Deze kan je bijvoorbeeld nodig hebben als je een transactie doet van een exchange.
 3. Stakes
  • Onder de tab stakes worden je huidige stakes de hoeveelheid en het adres van node getoond.

Deposit stake

Gebruik deposit stake om een X hoeveelheid te staken. Kies de gewenste methode. Guardian=Theta, Edge=Tfuel. Hierna vul je de Summery code in gegeven door je Node. Zie Guardian of Edge node waar je die kan vinden. Als laatste wordt gevraagd om een hoeveelheid, dit is de laatste stap. Hierna hoef je alleen nog maar de transactie te valideren.

Withdraw stake

Withdraw stake wordt gebruikt als je een van je gestakede assets wilt terughalen. Selecteer een van de opties: Guardian, Edge of TDROP. Bij de Guardian en Edge node wordt nu gevraagd om het wallet adres van de Node. Dit adres kan gevonden worden bij de node zelf of anders onder het tabje stakes. Valideer de transactie. Binnen 48u zou de hoeveelheid die unstaked is op de balance zichtbaar zijn.

Nog vragen? Neem contact op.