Ik ben een enthousiaste jongeling die een groot interesse kent voor financiële markten. Door het delen van kennis en kunde hoop ik bij te dragen aan onze community.

T.H. Hunfeld

Sinds het begin van mijn twintiger jaren is er een grote interesse voor ons financiële systeem ontstaan. Nieuwsgierigheid naar hoe alles werkt en beweegt bracht mijn aandacht naar veel artikelen en video’s.

Op een bepaald moment in mijn leven werd ik wakker geroepen om onderzoek te gaan doen naar het domein van de digitale assets ofwel Cryptocurrency genoemd. Aan het begin van de wereldwijde gezondheidscrisis en onmisbare beurscrash in 2020 ben ik begonnen met het investeren in crypto. Al doende leerde ik meer en meer over verschillende algoritme en type tokens. Parrallel daaraan leerde ik ook veel over ons huidige financiële systeem.

Voor mijn tiener jaren vond ik het geweldig om te knutselen met computers. Ik maakte niks, nee vaak alleen maar kapot. Op een wat oudere leeftijd begon dat te veranderen en bouwde ik mijn eerste eigen PC. Naast een computer voor werk en entertainment begon in een paar jaar geleden ook met het bouwen van een server.

Opleiding: Na het basis onderwijs besloot ik om de elektrotechniek in te gaan. Op het MBO in Amersfoort haalde ik mijn niveau 4 opleiding als Technicus Service en onderhoud. Momenteel ben ik werkachtig in de spoorsector.

Op deze website kunt u verschillende artikelen verwachten over o.a. financiële markten, aandelen, regelgeving, blockchain en veel meer. Het doel is om een bijdrage te doen aan de community.

Heeft u vragen of opmerkingen? neem dan contact op.

Mijn vaardigheden:

Cryptocurrenties en Blockchain


Besturingssystemen o.a. Windows en Linux


Financiële markten: Aandelen, huizen, edelmetalen


Elektrotechniek


Desktop en server apparatuur